Whitsunday what a day ! - Reisverslag uit Whitsunday Island, Australië van Jan Jeanne Heesch - WaarBenJij.nu Whitsunday what a day ! - Reisverslag uit Whitsunday Island, Australië van Jan Jeanne Heesch - WaarBenJij.nu

Whitsunday what a day !

Door: Jan

Blijf op de hoogte en volg Jan Jeanne

02 Oktober 2013 | Australië, Whitsunday Island

Deze morgen werden we al vroeg opgehaald om naar de haven te gaan waar een boot klaarlag om naar de Whitsunday Islands te varen. Na een uurtje varen en een klein tripje per rubberboot kwamen we aan op het eerste eiland. Kleine wandeling naar een bergtop en niet te geloven wat een uitzichten !! Paar uur doorgebracht op de spierwitte stranden en terug naar de boot voor een lunch en op naar het koraal gebied om te snorkelen. Na voorzien te zijn de nodige instructies en een snorkelpak werden boven een koraalrif gedropt. Even wennen en daarna ongelofelijke koraal met vissen in allerlei kleuren. Het leek of je in een aquarium aan het zwemmen was. Vissen tot wel een meter lang en welke je bijna kon aanraken. Al met al een dag om nooit te vergeten of zoals ze hier zeggen: WHAT A DAY !!!!

• 02 Oktober 2013 - 12:13

Theo En Rozé:

Jaloersjaloersjaloers,wat lijkt me dat geweldig.

• 02 Oktober 2013 - 14:01

Annie En Sjef:

Ja Jan dat is genieten ,in rooi hebben ze niet zo"'n mooi groot aquarium .
    Jullie zijn ons wel weer lekker aan het maken met al die belevenissen .
    annie

• 02 Oktober 2013 - 19:53

Bram En Phil:

hoi samen, ziet er allemaal geweldig uit, geniet er nog van!!!

• 02 Oktober 2013 - 21:22

Mies:

Zo te zien genieten jullie er wel van ga zo door, maak er een mooie vakantie van.
    In dat aquarium zou ik mijn hengeltje wel eens willen uitgooien.
    Groetjes uit Liempde.

• 02 Oktober 2013 - 23:50

Marleen:

Dit is echt blauwe zee en witte stranden.....jaloers :O